Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Fürdőszoba

A fürdőszoba a lakás egyre fontosabb helyisége, a tisztálkodás mellett a pihenés, kikapcsolódás színtere. Lényeges tehát, hogy színekben, mintákban használója egyéniségét tükrözze, "testreszabott" legyen. Ha a fürdőszobánk már tökéletes, de még hiányzik valami plusz, vásároljunk néhány visszafogott árnyalatú törülközőt, vagy éppen érdekes színes textíliát, helyezzünk el szép üvegket, vázákat, mécseseket, tegyük lakályossá a helyiséget. A tükör nagyobbá "varázsolja" a teret. 

A alábbi képen a Punto fürdőszoba összeállítást találhatja. Letisztult formájú, modern kivitelű. A fürdőszoba összeállítás elemei tetszőlegesen elhelyezhetőek. Kisebb terű fürdőszobákba is tökéletesen illeszkedik. Az álló elemekben 2-2 db polc található, amely a rendszerezést megkönnyíti. Az alábbi linken megtalálható a termék, amelyből több szín összeállítás elérhető. 

https://megfizethetobutor.hu/furdoszoba-butor/furdoszobabutor-osszeallitasok/nancy-furdoszoba-osszeallitas


A következő fürdőszoba összeállítás Vásárlóink egyik kedvence, top termékeink közé tartozik. A vételár a mosdót, tükröt, mosdó alatti elemet, a magas szekrényt és a fali szekrényeket is egyaránt tartalmazza. Az elemei tetszőlegesen elhelyezhetőek. Az alábbi linken megtekinthető a termék. Lapra szerelten, dobozolva szállítjuk.