Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Fürdőszoba varázs

fürdőszoba

Mind különbözőek vagyunk, így teljesen természetes, hogy különböző stílusban rendezzük be otthonunkat, környezetünket. Ez így van jól. Viszont mindannyiunknak szüksége van a "nyugalom szigetére".

 Nancy fürdőszoba összeállítás

A fürdőszoba nem egyszerűen egy tisztálkodásra használt helyiség, hanem relaxációs zóna, ahol reggel felkészülünk a ránk váró napra és este megszabadulunk a stressztől. Ehhez elengedhetetlen az ergonómia, vagyis a kényelmes használhatóság.

lori fürdőszoba Lori fürdőszoba összeállítás

A fürdőszoba a lakás egyre fontosabb helyisége, a tisztálkodás mellett a pihenés, kikapcsolódás színtere. Lényeges tehát, hogy színekben, mintákban használója egyéniségét tükrözze, "testreszabott" legyen. Ha a fürdőszobánk már tökéletes, de még hiányzik valami plusz, vásároljunk néhány visszafogott árnyalatú törülközőt, vagy éppen érdekes színes textíliát, helyezzünk el szép üvegket, vázákat, mécseseket, tegyük lakályossá a helyiséget. A tükör nagyobbá "varázsolja" a teret. 

Raktárkészleten különböző variációban megtalálhatók Ön részére a fürdőszobabútorok. 

 Standard 45 álló szekrény

Az első és legfontosabb, hogy vedd figyelembe a fürdő méreteit, az ajtó és ha van, az ablak helyét. Ha a WC is a fürdőben van, ez kerüljön a legszeparáltabb helyre, a legtávolabbi sarokba, hogy ne nyíljon rá az ajtó.

fürdőszoba