Fürdőszoba varázs

fürdőszoba

Mind különbözőek vagyunk, így teljesen természetes, hogy különböző stílusban rendezzük be otthonunkat, környezetünket. Ez így van jól. Viszont mindannyiunknak szüksége van a "nyugalom szigetére".

 Nancy fürdőszoba összeállítás

A fürdőszoba nem egyszerűen egy tisztálkodásra használt helyiség, hanem relaxációs zóna, ahol reggel felkészülünk a ránk váró napra és este megszabadulunk a stressztől. Ehhez elengedhetetlen az ergonómia, vagyis a kényelmes használhatóság.

lori fürdőszoba Lori fürdőszoba összeállítás

A fürdőszoba a lakás egyre fontosabb helyisége, a tisztálkodás mellett a pihenés, kikapcsolódás színtere. Lényeges tehát, hogy színekben, mintákban használója egyéniségét tükrözze, "testreszabott" legyen. Ha a fürdőszobánk már tökéletes, de még hiányzik valami plusz, vásároljunk néhány visszafogott árnyalatú törülközőt, vagy éppen érdekes színes textíliát, helyezzünk el szép üvegket, vázákat, mécseseket, tegyük lakályossá a helyiséget. A tükör nagyobbá "varázsolja" a teret. 

Raktárkészleten különböző variációban megtalálhatók Ön részére a fürdőszobabútorok. 

 Standard 45 álló szekrény

Az első és legfontosabb, hogy vedd figyelembe a fürdő méreteit, az ajtó és ha van, az ablak helyét. Ha a WC is a fürdőben van, ez kerüljön a legszeparáltabb helyre, a legtávolabbi sarokba, hogy ne nyíljon rá az ajtó.

fürdőszoba