Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Franciaágy vásárlás előtt ezt olvasd el!

Egy régi mondás szerint cipőre és fekhelyre sosem szabad sajnálnunk a pénzt, hiszen életünk folyamán a legtöbb időt a lábbelinkbe és az ágyunkba bújva töltjük. Ezt végig gondolva teljesen logikusnak tűnik, hogy a saját kényelmünk érdekében többet áldozunk az imént említett használati tárgyakra, mi most mégsem erre buzdítunk. Sőt, épp az ellenkezőjéről szeretnénk meggyőzni.

Azzal teljes mértékben egyetértünk, hogy egy heverőnek és egy cipőnek a lehető legkomfortosabbnak kell lennie, azzal viszont nem, hogy emiatt törvényszerűen sok pénzt kell költened. Az „olcsó húsnak általában valóban híg a leve”, léteznek azonban olyan bútorok és ruhadarabok, amik kedvező áron kínálják a prémium kategóriás termékek kényelmét és eleganciáját.

Az ideális lábbeli megtalálásában sajnos nem tudunk a segítségedre sietni, a legjobb ár-értéket kínáló franciaágyakból viszont sikerült összegyűjtenünk neked egy csokorral. Érdemes néhány percet rászánnod az alábbi lista átnézésére, mert a kedvező áron kínált és népszerű fekhelyeknek mindig gyorsan lábuk kél…

A tökéletes franciaágy már megszületett, csak arra vár, hogy rátalálj!

1. A megfizethető luxus

Ha kedveled a bőrrel burkolt bútorok elegáns megjelenését és hűvös tapintását, de nem engedheted meg magadnak, hogy több százezer forintot költs egyetlen fekhelyre, az Ibiza franciaágyat Neked találták ki. Kávébarna textilbőr borításával elérhető áron kínálja a luxusheverők eleganciáját és kényelmét.

A párnázott fejtámláknak köszönhetően pedig nem csak a nyugodt pihenéshez, hanem a lefekvés előtti munkához vagy olvasgatáshoz is ideális ülőhelyként szolgál.

2. Egy jövőbemutató megoldás

A Filida ágykeret a modern megjelenés mintapéldája. A fejrésztől a lábazatig végigvonuló ív stabilitást ad a bútordarabnak, a fejrészben kialakított fényáteresztő dekorcsík pedig megtöri a fehér textilbőr egyhangúságát. Futurisztikus vonalainak köszönhetően egy tágas és modern berendezésekkel felszerelt lakásban a hálószoba ékköve lehet.

Amennyiben ezt a fekhelyet választod, a sípcsontjaid is hálásak lesznek érte. Soha többé nem kell úgy nyugovóra térned, hogy éles ágyszéllel kéne szembenéznie a lábaidnak.

3. A helykihasználás mestere

Az Orea ágykeretre csak rá kell pillantani, és azonnal megszületik a vágy, hogy saját bőrünkön is megtapasztaljuk a szürkésbarna szövet puhaságát. Ha kedveled a robosztus megjelenésű, komolyságot sugalló darabokat, akkor ezt a steppelt fejtámlával felszerelt, és letisztult vonalakkal megáldott fekhelyet imádni fogod.

Az ágykeret különlegessége a praktikusan kialakított tárolórekeszeiben rejlik. 4 darab beépített, tágas fiók biztosítja, hogy az összes használaton kívüli párnának, paplannak és huzatnak meglegyen a helye. Ha elpakolnál valamit, nem kell minden erődet összeszedve felemelni az egész fekvőfelületet. Csak a megfelelő rekeszt kell kihúznod.

4. A tisztaság megszállottjainak

A Samara ágykerettel gyerekjáték lesz a takarítás. A cölöpszerű lábazatnak köszönhetően a megemelt fekvőfelület alatt kényelmesen be tudod vezetni a porszívó és a felmosó fejét, így soha nem kell amiatt idegeskedned, hogy az ágy alatt összegyűlt por kellemetlenségeket okozna az éjszakák során.

Az ágykeret további előnye, hogy a matracot könnyedén ki tudod cserélni, így a fekvőfelület elhasználódása után sem kell búcsút intened az alvóhelynek. Elegendő, ha keresel egy méreteiben megfelelő ágybetétet.

5. Társ az esti olvasáshoz

A Smart light franciaágy különlegességét a fejtámlába épített LED világítás adja, ami az esti olvasgatások szerelmesei számára a legjobb választássá teszi. Ülj fel, dőlj neki a fejtámlának, kapcsold fel a lámpát, és merülj el egy izgalmas történetben!

Ebben az esetben ráadásul a matracok kiválasztásával sem kell bajlódnod, a pihe-puha kényelmet ugyanis strapabíró zseníliával burkolt bonell rugók biztosítják.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni az ideális franciaágy megtalálásában. Amennyiben úgy érzed, hogy egyelőre még nem volt meg a szikra, akkor sincs semmi gond. KATTINTS IDE, és nézd meg a teljes kínálatot!