Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Fésülködőasztal – Alapdarab a reggeli készülődéshez

Egy jó naphoz elengedhetetlen, hogy jól induljon a reggel. Az ébredés utáni első órák viszont csak akkor lehetnek igazán önfeledtek, ha munkába induláskor elégedetten és magabiztosan lépsz ki a lakásod ajtaján. Ennek eléréséhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani!

Tökéletesen beállított haj, elfedett bőrhibák, eltávolított szőrszálak. Bizonyára Te is arra törekszel, hogy megjelenésed ápoltságot sugalljon. Ideális fények és egy jól elhelyezett tükör nélkül azonban becsapós lehet a végeredmény, és nem biztos, hogy ugyanazt az embert látja majd a környezeted, aki szerinted reggel elindult otthonról. Az előszobában vagy a fürdőszobában található tükrök ugyanis nem csak kényelmetlenek, de a mesterséges fények miatt sajnos megtévesztők is lehetnek.

Mi jelenthet megoldást? Ha szeretnél biztosra menni, két dologra lesz szükséged: be kell szerezned egy fésülködőasztalt, és keresned kell neki egy tökéletes helyet a lakásodban!

1. Az ideális hely megtalálása

Új bútorok elhelyezésénél általában arra kell törekedned, hogy a már meglévő kiegészítőkhöz igazodva helyet szoríts nekik. Egy fésülködőasztal esetében viszont érdemes fordítva gondolkodnod: először találd meg az új darabnak a legjobb pozíciót, majd igazítsd hozzá a többi bútort.

Érdemes olyan falrész mellé elhelyezned, amelyiken ablak is található – így az arcodra viszonylag szemből, szinte árnyékmentesen vetülhet a természetes fény, és ugyanazt láthatod az asztal előtt ülve, amit az utcán sétálva is látnak majd belőled a járókelők. Ha megvan a tökéletes hely, akkor pedig már csak a szobához passzoló asztalt kell megtalálnod!

2. A megfelelő bútor kiválasztása

Hogy megkönnyítsük a keresgélést, összeválogattuk Neked azokat a fésülködőasztalokat, amik dekoratív megjelenésüknek köszönhetően szinte bármilyen helyiségbe beilleszthetők:

Letisztult kecsesség

Minimalizmusra törekszel? A lakásodban többnyire egyszínűre mázolt falrészekkel lehet találkozni? Az ilyen terekbe tökéletes választás lehet a fekete és fehér árnyalatban is elérhető Freula fésülködőasztal, ami vékony kialakításával ízlésesen simul bele a környezetbe.

Robosztus természetesség

Ha a természetes hatást kedvelők táborát erősíted, a Sonoma tölgy színű, erezetes fésülködőasztal lehet számodra a telitalálat. A hatalmas (102x90 cm-es) tükör szabadon mozgatható, méreteinek köszönhetően pedig egyszerre akár két embernek is megkönnyítheti a szépítkezést. Ráadásul a pipere felszerelésnek és az egyéb kiegészítőknek is garantáltan meglesz a helyük: a lábrésznél kialakított fiókokba mindent kényelmesen el lehet pakolni.

Játékos praktikusság

A kis- és maxi méretben is elérhető Ombre fésülködőasztal személyes kedvencünk. Az asztalba épített felhajtható tükörnek hála a szépítkezést segítő bútordarabot akár egy ablak alatt is elhelyezheted, így teljesen szemből érkezhet arcodra a természetes fény. Ha a reggeli sminkeléshez keresel segítőtársat, jelentjük, megtaláltad! A lábrésznél elrejtett polcrendszer pedig csak hab a tortán…

Reméljük, hogy sikerül megtalálnod az ideális fésülködőasztalt, és hamarosan Te is megtapasztalhatod, mennyivel könnyebb, ha a reggeli készülődéskor kezed alá dolgozik ez a praktikus kis bútordarab.