Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Black & White - az örök sláger

A semleges hátteret könnyű bármilyen stílussal kombinálni, és az örökké divatos fekete-fehér összeállításnak is jó alapot képez. Így aztán nehéz elképzelni, hogy valaha is kimegy a divatból.

A fehér fal lehetővé teszi, hogy többféle stílus használatával se essünk túlzásba. Így még olyan komplementer színek is jól kijönnek majd egymással, mint a zöld és a rózsaszín. A geometriai mintázatú szőnyeg minden helyiségbe és minden korosztály szobájába ideális.

Ha a semleges háttérre ugyanolyan színű polcokat szerelünk fel, a rajtuk lévő használati tárgyaink lesznek hangsúlyosak, így egyben dekorációs elemként funkcionálhatnak. Egy üveg dohányzóasztal úgy kölcsönöz elegáns megjelenést a szobának, hogy közben szintén a visszafogott elemek sorát gazdagítja.

A fekete-fehér összeállítás sosem megy ki a divatból. Ha a kettő közül az utóbbi kerül túlsúlyba, az segíti az élénk árnyalatok érvényesülését, és a klasszikus illetve a modern irányzatokhoz  is megfelelő alapot nyújt.A sötét-világos színösszeállítás bármilyen lakberendezési stílusban megjelenhet, a fiatalostól az elegánson át a komolyig, nem csoda, hogy a népszerűsége töretlen.

Szeretne megfizethető áron, minőségi bútort kapni? Böngésszen kedvére, ha kérdése van forduljon Kollegáinkhoz! :) 

Jó böngészést kíván a Megfizethetőbútor csapata!