Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Pici erkély nagy élettérrel

Gondoljuk át, hogy mire szeretnénk használni a rendelkezésünkre álló teret: inkább relaxálásra szolgáló nappali legyen, vagy afféle kültéri étkező? Amennyiben az erkély a nappaliból nyílik, ajánlott fotelekkel, párnákkal, kültéri szőnyegekkel berendezni, míg a konyhából megközelíthető típusnál praktikusabb az étkező jellegű kialakítás.

 

Ne zsúfoljuk össze a bútorokat akkor sem, ha egyik funkció mellett sem tudjuk letenni a voksunkat. Ebben az esetben a legjobb megoldás egy méretben megfelelő étkezőasztal kényelmes, szinte fotelszerű székekkel, így akár órákig üldögélhetünk itt.

A kis balkonokon a felfelé terjeszkedés az egyik legjobb megoldás. A növények elhelyezéséhez használhatunk létrát, pergolát vagy akár külön zöld falat is építhetünk. A virágok különböző magasságú felfüggesztésével izgalmas teret alakíthatunk ki. Felfelé futó növényekkel ráadásul árnyékolhatunk is.

Az otthonosság érzetének kialakításában fontos szerepük van a színeknek. A túl nagy, egyszínű, harsány bútorok taszítólag hatnak, akár nyomasztóak is lehetnek. Az intenzív színek elnyomhatják a virágokat, ronthatják azok díszítőértékét. Ajánlott inkább a kisebb és visszafogottabb színvilágú berendezési tárgyak és virágkaspók használata. A hangulatot nagyon jó befolyásolhatjuk a színes párnákkal, takarókkal, textilekkel.

Gondoljunk arra, hogy a csillagfényes nyári estében milyen jól lehet hűsölni az erkélyen. A hangulatvilágításról napelemes lámpákkal, füzérekkel és gyertyákkal gondoskodhatunk.