Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Árulkodó előszoba

Előszobafal  

Vira-Mecki előszobafal

Az előszoba nem igazán számít a közvélekedés szerint a lakás legfontosabb helyiségének és éppen ezért sokszor meg is feledkezünk róla. Olyan kis mostohagyerek, amely minden otthonban van és mégse tudjuk, hogy mit kezdjünk vele...

Amikor egy fárasztó nap után hazaérünk, először az otthonunk előszobája fogad bennünket, de éppen így a hozzánk ellátogató vendégeinket is. Ezért nagyon fontos, hogy minél ízlésesebben és ésszerűbben ervezzük meg ennek a helyiségnek a bútorait és dekorációját.

Deny-1 fotel         

Deny-1 fotel

Előszoba

Első és legfontosabb szabály: bármekkora terjedelmű is legyen a lakásunk előszobája- legyen az csak egy parányi belépő, esetleg egy nagyobb lépcsőház hallal, vagy csak két-három helyiséget összekötő rövid folyosó- azoknak a berendezése és dekorációja éppen úgy harmonizáljon az otthonuk összképével, mint akár a lakószobáé vagy éppen a hálószobánké!                                                                                                     

                                                                                                                                                       

Anabela cipősszekrény

anabela cipősszekrény

Lehet, hogy itt kell elhelyezni a ruhák tárolására alkalmas gardróbot, könyvesszekrényt, netán fiókos komódot, előszobafalat tükörrel. Azon kívül, hogy az előszoba fő rendeltetése az otthonunk helyiségeinek összekötése, még rentgeteg más feladat ellátására is alkalmas.

  W35 fogas

előszoba fogas