Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Egy sokoldalú bútordarab, ami megkönnyíti a készülődést

Az előszobában naponta csupán néhány percet töltünk el, a munkába indulás előtti legfontosabb döntések – például, hogy melyik cipőbe bújjunk bele – mégis itt születnek meg. Ugye nem kell részleteznünk, hogy miért érdemes alaposan átgondolnod, milyen bútordarabok kerüljenek ebbe a helyiségbe?

A lakásod előterét csak akkor nyilváníthatod tökéletesen berendezettnek, ha a reggeli készülődést idegeskedés nélkül, pillanatok alatt el tudod végezni. Hogyan érheted ezt el? Pofonegyszerű az egész: csak találnod kell egy minden igényt kielégítő előszobafalat.

Ha mindennek megvan a helye, nincsenek kérdések

  • Hova lett a cipő másik párja?
  • Hol bujkálhat az esőkabát?
  • Vajon van-e valami az arcomon, aminek nem kéne ott lennie?

Ezeket a kérdéseket soha többé nem kell feltenned magadnak, ha elhelyezel egy előszobafalat a bejárati ajtód közelében. Mindig tudni fogod, hogy hol keresd a cipőidet, kéznél lesznek az időjárásnak megfelelő kabátok, és lehetőséged lesz egy utolsó pillantást vetni az arcodra, a frizurádra és az öltözékedre, mielőtt kitennéd a lábad az ajtón. Egyetlen bútordarab beszerzésével rengeteg felesleges stressztől kímélheted meg magad, ráadásul időt is spórolhatsz, ha tudod, hogy mit és hol keress.

Segítünk megtalálni az ideális előszobafalat!

Kis helyet foglaljon? Sok topánt nyeljen el? Tökéletesen illeszkedjen a jelenlegi bútorokhoz? Számodra mik a legfontosabb szempontok? Hogy megkönnyítsük a helyzeted, összeválogattuk neked a legnépszerűbb darabokat.

  1. Dobd fel a teret! - Ha a praktikum mellett a dizájnos megjelenés is fontos számodra, a Poppy előszobafal az ideális választás. A hátlap síkjából kiugró tükörnek és az előre nyúló akasztós résznek köszönhetően üde színfoltja lesz a lakásodnak.
  2. Játssz az elemekkel! - Egy szűkös előszobában minden milliméter számít. Ha az Altino előszobafalat választod, nem kell a mérőszalaggal bíbelődnöd (a bútor legszélesebb felülete mindössze 78 centiméter). A tükrös, a polcos és az alsó részt egymástól függetlenül mozgathatod, így minden elemet oda helyezhetsz, ahol kényelmesen elfér.
  3. Mindennek legyen meg a helye! - Megszámlálhatatlan dzsekid van? Gyakran szerzel be új lábbeliket? Az Amalia előszobafalra van szükséged! Az ideiglenesen nem használt ruhadarabokat zárt térben tárolhatod, az irataidnak szükséges fiók mellett pedig két rekesz is jut a cipőidnek. Sőt, még a kalapoknak is meglesz a helyük!

Egyik előszobafal sem nyerte el a tetszésed? Semmi gond! Rengeteg egyéb lehetőség közül válogathatsz, ha ide kattintasz!