Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Diák albérlet – Így rendezd be kevesebb, mint 115.000 forintért!

A júliusi felvételi ponthatárok kihirdetése után az augusztusi időszak általában a kollégiumokba való jelentkezésről, valamint az albérletkeresésről szól. Míg a koliszobák többségében felszereltek, az albérleteknél már nem biztos, hogy ez a helyzet. Ez nem feltétlenül probléma, ugyanis a bútorozatlan szobák hosszú távon olcsóbbak. Az igaz, hogy ez az elején egy kis plusz költséggel járhat, azonban a Megfizethetőbútor kínálatával nem kell aggódni! Most ugyanis elhoztunk néhány ajánlatot, aminek segítségével kevesebb, mint 115.000 forintból berendezhető egy diák albérlet. Persze, ebből az árból nem egy luxus szobát kell elképzelni, azonban nem is kell sok mindenre beruházni egy funkcionális helyiséghez. Arról pedig ne felejtkezzünk el, hogy a bútorok sokáig hű társként szolgálhatnak, akár a felsőoktatás elvégzése után is.

Ágy, számítógépasztal és szekrény – Erre a triumvirátusra van csak szükség egy diák albérlet berendezéséhez!

Ágy

Értelemszerűen a megfelelő pihenés elengedhetetlen a kognitív fejlődéshez. Ez a felsőoktatás esetén is így van. Tudjuk, hogy nem mindig megoldható az ajánlott napi 7-9 óra alvás, - vizsgaidőszak esetén meg pláne nem-, de egy jó ággyal azért nagyban hozzájárulhatunk gyermekünk megfelelő pihenéséhez.

Diák albérlet

Ha ár-érték arányban remek terméket szeretnénk egy diák albérlet berendezéséhez, akkor tökéletes választás lehet Zsófia rugós heverőnk. Az ágy egyszemélyes, rugalmas, kényelmes felülettel, oldalról felnyitható ágyneműtartóval rendelkezik, így attól sem kell tartani, hogy a párnák és a lepedők szétszórva hevernek majd a földön. A heverő fekvőfelülete 198 centiméter nagy, így a magasabb tanulóknak is tökéletes választás lehet. 

Számítógépasztal

A tanuláshoz fontos, hogy egy elkülönített helyet biztosítsunk, ez ugyanis elősegíti a fókuszálást. A megfelelő körülmények megteremtéséhez azonban fontos figyelembe venni, hogy olyan asztalt válasszunk, ahol majd a kidolgozott tételek, tankönyvek, sőt még a tanuláshoz szükséges számítógép is kényelmesen elférjenek.

Diák albérlet

A Fino íróasztal ideális választás, ha szeretnéd meglepni gyermekedet egy dekoratív, de hasznos darabbal. Az asztal kiváló minőségű 16 mm vastagságú laminált bútorlapból készült, ezáltal biztosított, hogy hosszú éveken át lesz a tanulás elmaradhatatlan partnere. Méreteinek köszönhetően ideális választás a kisebb helyiségekbe is. Ráadásul az asztal praktikus polcokkal van kiegészítve, így sok minden elfér rajta. 

Szekrény

Egy szoba nélkülözhetetlen eleme egy szekrény, amibe minden ruha, táska, esetleg más egyéb tárgy is könnyen elrejthető. (Ezzel egy rendezett szoba illúzióját keltve.) Éppen ezért, ha egy diák albérlet berendezésén gondolkodunk, akkor ezt a bútordarabot biztos, hogy ne hagyjuk ki!

Diák albérletTopty Typ 01 névre hallgató termékünk tökéletes lehet, ha egy olcsóbb, de öblösebb szekrényt szeretnénk gyermekünk számára. A darab akasztós, fiókos kivitelben érkezik, így minden szükséges anyag könnyen elrejthető benne.

Ha már továbbtanulás, akkor matekozzunk...

A Megfizethetőbútor jelenlegi kínáltát tekintve a következőképpen alakul a helyzet:

  • Zsófia rúgós heverő: 49.500 Ft
  • Fino íróasztal: 22.000 Ft
  • Topty Typ 01 szekrény: 38.800 Ft

Azaz egy diák albérlet legszükségesebb bútordarabjai most 110.300 forintba kerülnek!

Ha azonban van még pénz a kasszában...

Néhány kiegészítővel jelentősen hozzájárulhatunk ahhoz, hogy gyermekünk otthonosabban érezze magát. Ilyen lehet Aruna szőnyegünk, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Ráadásul a szőnyeg több méretben elérhető, így minden diák albérlet megtalálhatja a számára legoptimálisabb nagyságot. 

Diák albérlet

Ha mással kell a szobán osztozkodni, akkor pedig nagyon hasznos lehet egy térelválasztó polc beszerzése. Ezzel ugyanis egy nyugodtabb, elszigeteltebb atmoszférát alakíthatunk ki gyermekünk számára. Szerencsére, a Megfizethetőbútor számos ajánlatot kínál. Egyik legjobb megoldásunk Norah térelválasztónk, amelynek hátsó oldala élfóliázva van, így térben is könnyen elhelyezhető.

Diák albérlet

Ha az eddigi összeghez hozzáadjuk még a szőnyeget (11.300 Ft) és a térelválasztót (37.900 Ft) akkor 159.500 forintból már otthonosan, komfortosan berendezhetjük gyermekünk új lakhelyét. Ha további inspirációra és termékre lennél kíváncsi, akkor ne felejtsd el megtekinteni akciós kínálatunkat, valamint ágyainkat, asztalainkat és szekrényeinket sem!