Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Bővíthető étkezőasztal – Ha kicsi a lakás, de nagy a család

Ugye számodra is ismerős az a helyzet, amikor 7-8 ember a fejét vakargatva néz egymásra, és azon tanakodnak, hogyan lehetne mindenkinek helyet szorítani? Ilyenkor általában felbukkan egy rozoga pótasztal, ölbe kerülnek a gyerekek, néhányan pedig elnyomva éhségüket egy „én inkább majd később eszem” felkiáltással kioldalognak az étkezőből. Ez az a pillanat, amikor szertefoszlik az oly régóta várt közös étkezés lehetősége. De miért kéne ennek minden egyes családi összejövetelnél így történnie?

A kisebb ünnepnapok mellett húsvétkor és karácsonykor szinte borítékolható, hogy összegyűlnek a rokonok. Évközben mindenki össze-vissza rohan, ebben a néhány napban viszont próbálunk arra törekedni, hogy egy jóízű fogás mellett tartalmas időt töltsünk együtt a szeretteinkkel.

Amennyiben általában te vagy az, aki magára vállalja a házigazda szerepét, és szeretnéd elkerülni, hogy a leves tálalása közben kelljen megküzdened a helyhiány problémájával, itt az idő, hogy felkészülj a következő „nagy rohamra”.

Hozd ki a konyhádból a maximumot!

A magyar családok túlnyomó többsége 50-60 nm2-en éli az életét. Az ekkora alapterületű lakásokban természetesen nincs arra lehetőség, hogy egy 8 személy leültetésére alkalmas asztal kerüljön a konyhába (de nagyobb házakban – ahol a lakók száma nem haladja meg a 6 főt – sincs semmi értelme hatalmas étkező bútorokat kerülgetni).

A családtagok vagy a vendégek fogadását ennek ellenére valahogy meg kell oldani. Ilyenkor lehet segítségül hívni a bővíthető étkezőasztalt. Összetolva ugyanannyi helyet foglal el, mint 4 vagy 6 fős társai, széthúzott állapotban viszont akár 8 fő leültetését is lehetővé teszi. Egyetlen kérdést kell csupán megválaszolnod: milyen stílus passzolna leginkább a Te lakásodba?

1. Praktikus

Kis helyen, sok ember, lábrugdosás nélkül. Ezeket a szempontokat szem előtt tartva a Flóra asztal az ideális választás. A hagyományostól eltérő, középre helyezett lábazat lehetővé teszi, hogy kibővített állapotban akár 8 ember is kényelmesen elférjen egymás mellett.

2. Modern

Amennyiben a fiatalos megjelenést kedveled, a Logan asztal bizonyulhat a legjobb döntésnek. A krómozott acél lábak stabil tartást biztosítanak, a felső üvegfelület pedig terítő nélkül is elegáns hatást kelt.

3. Letisztult

Ha a hagyományos kialakítást keresed, az Anton étkezőasztalt ajánljuk a figyelmedbe. 4 láb, 1 asztallap, 200 centiméteresre bővíthető hasznos felület. Közös étkezésekhez, tésztanyújtáshoz vagy akár nagyméretű puzzle-ök kirakásához is ideális választás.

4. Magányos (de vendégszerető) farkasoknak

Természetesen azokról sem szeretnénk megfeledkezni, akik magányosan élik a mindennapjaikat. Ebben az esetben teljesen indokolatlan egy 2 személyes asztalkánál nagyobban gondolkodni. A Silas étkezőgarnitúra olyankor nyújthat tökéletes megoldást, ha csak kis helyet tudsz biztosítani a konyhai bútordarabnak, viszont felkészült szeretnél lenni néhány vendég fogadására.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni, és a következő családi összejövetelen minden vendéged kényelmesen helyet tud majd foglalni.