Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Új évszak, új életérzés az otthonodban is

Narancssárgák, barnák, lilák, türkizek uralják a természet színeit! Olyan remek dolog ilyenkor sétálni egyet az erdőben! És ha már arra jársz, gyűjts egy kis makkot, gesztenyét, néhány szép levelet, bogyós ágat, és már szinte minden kész, hogy néhány mécsessel megbolondítva átvariálhasd a lakásod!

Reggel és este már vacogtató hideg van, de a köztes időben még érzed a nap erejét a bőrödön. Miért ne éld meg ezt a csodás időszakot az otthonodban is? Még az eső is szebb egy vidám és ingerektől gazdag lakás ablakából. Mutatjuk, hogy miként csempészd be a bohém őszt a négy fal közé.

Engedd szabadon szárnyalni a fantáziádat. Párosíts össze olyan színeket és formákat, melyek elsőre inkább taszítanák egymást, mintsem harmóniában meglennének egymás mellett. Merj mintákat, váltakozó anyagokat használni. Élvezd az impulzivitást, azt, amit a csodaszép ősz kínál a természetben.

A vörös, a piros, a narancs, a barna, sőt a lila mélyebb tónusai is mind az őszt idézik; a természet méltóságteljes álomba vonulását, a nap utolsó erős sugarait. Remek lehetőség rejlik a részletekben. A színes díszpárnák, vázák, gyertyák képesek őszies, de vidám hangulatot varázsolni az otthonodba.

Hozd be az erkélyről és a kertből az évelő növényeket. Engedd, hogy felüdítsék a nappalit, vagy épp a konyhát csodás zöld színükkel.

A virágmotívummal sosem lőhetsz mellé. Most a réti üdék helyett azonban válaszd inkább az antikolt, nagyobb virágzatú mintákat.