Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Milyen franciaágyat vegyek?

Milyen ágyat válasszak?

Rendkívül fontos az ágy kényelme, hiszen azon töltjük alvásidőnket, pihenőidőnket. Válasszunk megfelelőt testalkatunkhoz, térben és a szobában otpimális méretűet. 

Minden ágy idealizálva van egy bizonyos súlykorláthoz, ettől nem érdemes eltérni. Pl.: erősített bonell rugós ágy- a nagyobb súlyú, testalkatú vásárlóink részére.Válasszunk megfelelő méretű ágyat szobánkhoz, hogy elkerüljük a túlzsúfoltságot.

Nem utolsó szempont, hogy a párunk részére is ideális méretet találjunk.Idősebbek számára javasoljuk a "Senior franciaágyakat". Az ágy magasított, nem kell alacsonyra ülnie korosabb vásárlóinknak.

Azúr franciaágy egyik legkedveltebb vásárlóink visszajelzése szerint: kényelem és esztétika szempontból egyaránt. Végéről felnyitható ágyneműtartartóval rendelkezik, ami tárolási igényeinket tökéletesen kielégíti mindennapjainkban. Alapárban erősített bonell rugóval rendelkezik: rendkívül kényelmes, a levegőcirkulációját a matrac belsejében elősegítő tulajdonságot eredményez

Tanácstalan vagy? Milyen ágyat vegyél magadnak?

Először is, mérjük fel lakásunk milyen paramétereket enged meg. Ügyeljünk tehát a méretekre, szállítás során beférjen a bejárati, illetve szoba ajtaján, szűk folyosón el tudjunk fordulni vele és nem utolsó szempont, hogy a lépcsőházba akadálymentesen vihessük otthonunkba.

Ha ágykeretet választassz matraccal, széleskörű választék elé nézel a megfizethetobutor.hu oldalán, hiszen a szín palette az ágykeretet között, kérek-nem kérek led-et, szükségem van-e ágyneműtartóra? Mind a mi érdekeinket szolgálják majd. Az antisztatikus huzat elvezeti az elektromos töltéseket, így biztosítja a nyugodt alvást, a tökéletes pihenést. 

Amennyiben franciaágyra van szükséged, nem lesz egyszerűbb a tökéleteset megtalálni, hiszen a választék óriási. Először is, "Milyen méretű ágyat válasszak?" Szabvány méreteink: 140 cm, 160 cm, 180 cm. Milyen szövetből is legyen az ágyunk? A megfizethetobutor.hu oldalán több mint százféle szövet közül választhatsz megfizethető áron. 

Nehéz az elrendezés szobádban? Láttad már a saroktámlás franciaágyakat? A legpraktikusabb, ha a sarkokat száz százalékban kihasználod. Ha kisebb a tér, használd ki a maximálisan azt. 

Vagy egyszemélyes ágyra lenne szükséged? A weboldalunkon a heverők menüpont alatt mindet megtalálod. A kínálat óriási, válaszd szabadon a fekvőfelület ortopéd bonell rugós, bonell rugós vagy szivacsos legyen.

Azúr franciaágyAzúr franciaágyAzúr franciaágy