Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Alakítsd nyugalom szigetévé nappalidat!

A fárasztó munkanap után alig várjuk, hogy végre otthon békére és nyugalomra leljünk. Hazaérve szívesen lazulunk a nappaliban, de ha ügyesek vagyunk, ezt az élményt a következő tippek segítségével még tovább fokozhatjuk.

nappali

Nem a szobák elhelyezkedése, és nem is méretük határozza meg egy lakás hangulatát, hanem a bútorokon áll vagy bukik a dolog. 

A megfelelő színek kiválasztásával nyugodt légkört teremthetünk magunknak. Remek megoldás, ha a stresszűző zöldet, a higgadt szemlélődést segítő kéket vagy a semleges szürkét csempésszük be a nappaliba.

cherry kanapé

apolka sarok Apolka sarokkanapé

Ha megvan a megfelelő szín, akkor már csak a kényelmes és a családra szabott bútorok hiányoznak.

butor kieg Lengőpolc

luka dohányzó Luka dohányzóasztal

oslo tv állvány Oslo Tv-állvány

A jó közérzethez az is hozzájárul, ha a nappaliban a nyugalom mellett rendezettség és harmónia uralkodik.  Ehhez pedig szükségünk van olyan bútordarabokra, melyekben a tárolás nem jelent kihívást, hiszen helyet kell találnunk itt a dísztárgyainknak, könyveinknek, a TV-nek, műszaki termékeknek és sok esetben a tálaláshoz szükséges holmiknak is. 

A komfortosabb érzetért szerezzen be mihamarabb egy Brando fotelt webáruházunkról

brando fotel Brando fotel

Mindig nagy fejtörést okoz a megfelelő, nem csak ülőgarnitúrából álló nappali kialakítása, ezért most mutatunk néhány térérzetet növelő tippet, melynek segítségével a kisebb helyiség is tágasnak és szellősnek tűnik. Nézzünk néhány sarokkanapét, amely a helykihasználtság szempontjából lenne számunkra tökéletes.

fray sarok Fray sarok

lüszi sarok Lüszi sarokülő

ruben sarok Ruben sarok

Az ülőgarnitúra mellett figyelmet kell szánnunk a szekrénysorra is! Méretben és stílusban megfelelőt találjunk, milyen tárgyak tárolására lesz szükség.