Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
A megfizethető luxus

A legtöbben azt szeretnénk, ha otthonunk mindenki szemét elkápráztatná. Sokan kedvelik a modern stílust, azonban a legtrendibb bútorok és kiegészítők általában megterhelik a pénztárcánkat. Blogcikkünkben olyan bútorokat és ötleteket gyűjtöttünk össze, melyek segítségével megfizethető árakon teremtheted meg álmaid otthonát!

Színek bűvöletében

Sokat játszhatsz csupán a bútorok és kiegészítők színeivel is. Ha egy igazán letisztult otthont szeretnél, érdemes a magasfényű fehér és fekete darabokat választanod, melyek egyszerű de mégis nagyszerű hatást keltenek bármely helyiségben. Igazán trendi színnek számít napjainkban még a szürke is. Ha pedig arany vagy bronz kiegészítőkkel variálod, akkor még könnyebben megteremtheted a mai divatot.

Hálószoba

A helyiség meghatározó eleme nem más, mint az ágy. Ennek színe is lehet fekete vagy fehér, a kárpit fajtáját tekintve pedig a bőrhatású anyagokkal valósíthatjuk meg a legmodernebb összeállításokat. A képen látható Tokió franciaágyunk nem csupán a kellő stílust teremti meg, de kényelmességének köszönhetően kipihenten is ébredhetsz minden reggel!

Tokió franciaágy

Ha azon gondolkodsz, milyen fajta gardróbszekrény illene bele a modern képbe, akkor a válaszunk csupán annyi, hogy tükrös-tolóajtós! A tükrökkel nem csupán optikailag növelheted a helyiség méretét, de egy bizonyos kifinomultságot is kölcsönözhetsz a szobának a segítségükkel. A legpraktikusabb elhelyezés pedig hol máshol lehetne, ha nem egy gardrób ajtaján?

Gary tolóajtós gardrób

Dekoráld a falat is!

A falakat számtalan módon lehet dekorálni, csupán a képzeleted szabhat határt. Ha mégis kifogytál volna az ötletekből, akkor segítünk! A legegyszerűbb mód a falfestés és tapéta kombináció. Mint már említettük, érdemes játszanunk a színekkel. A szürkés falakhoz válasszunk például arany vagy bronzos árnyalatú/mintájú tapétát! A modern hatás érdekében faldekorációként is használhatsz különböző méretű és mintájú tükröket.

Nappali

A bőr mellett a bársony hatású anyagok is rendkívül különleges és egyedi stílust teremtenek a lakásban. Egyik kedvencünk a Boras kanapé, amely 6 féle színben szerezhető be webáruházunkból. A királykék és a sötétzöld az idei év legtrendibb színei!

Boras kanapé

Egy különleges nappalihoz egy igazán trendi szekrénysor illik a leginkább, mint a képen látható Silk szekrénysor. Ez a modell antracit és fehér színben rendelhető. Az igazán trendi hatást pedig az üveges részekbe szerelt LED világítás adja!

Silk szekrénysor

Reméljük sikerült pár hasznos tanáccsal hozzájárulnunk, ahhoz, hogy megalkosd álmaid modern otthonát! További szuper ajánlatainkért nézz szét webáruházunk kínálatában!