Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
2020-as lakberendezési tippek kis lakásokhoz

Olykor nagy kihívást jelenthet egy kisebb alapterületű lakás berendezése, ugyanis okosan kell gazdálkodnunk a rendelkezésünkre álló hellyel. Megpróbálunk segíteni néhány tippel, valamint bútorajánlással, hogy te is a legtöbbet hozhasd ki pici lakásodból!

Hálószoba

Egy hálószobánál nem feltétlen nagy baj, ha kisebb méretű, hiszen nem itt töltjük napjaink érdemi részét. Mégsem érezzük kellemesnek az itt tartózkodást, ha zsúfolt hatást kelt. Ez az a helyiség, ahova egyetlen kötelező bútordarab tartozik, mégpedig az ágy. Ha valóban apró hálószobánk van, akkor nyugodtan megtehetjük, hogy csupán ággyal, éjjeliszekrénnyel és esetleg egy komóddal vagy kisebb gardróbszekrénnyel rendezzük be. Örök érvényű szabály, hogy a fehér, valamint a világos, pasztell színek optikailag nagyítják a teret, ezért mindenképpen érdemes ilyen bútorokat és kiegészítőket vásárolnunk. Ha úgy döntöttünk, hogy gardróbot is elhelyezünk a szobában, akkor ajánlatos tükörrel ellátott darabot választanunk, hiszen a tükör is nagyobbnak láttatja a helyiséget!

Verdi franciaágy Brian tolóajtós gardrób

Konyha

Egy kisméretű konyhát szintén be lehet rendezni praktikusan, csupán sorra kell vennünk azokat az eszközöket, amelyekre nap, mint nap szükségünk lesz, és egy olyan konyhabútort kell választanunk, melyben kényelmesen elférnek ezek a dolgok, illetve nekünk is elég helyünk marad a szabad mozgáshoz. Egy apró konyhába megfelelő választás lehet a képen látható Csenge II. 160 cm széles konyhabútorunk.

Csenge II. konyha (160 cm)

Nappali

Egy nappalinál már nagyobb problémát jelenthet lehet a kevés tér, hiszen itt vagyunk az otthon töltött idő nagy részében. Fontos, hogy kényelmes legyen, amit sokszor nehéz kivitelezni. Természetesen nem lehetetlen, csupán néhány alapszabályt kell szem előtt tartanunk, és kisméretű nappalink is azonnal élhetővé változik!

Előnyben a kisméretű bútorok! Érdemes kanapéból is kisebbet választanunk, hiába nem fér el rajta az egész család. Fontos, hogy ne foglalja el az egész helyiséget egy kanapé. Felesleges bútorokat se vásároljunk, kizárólag ami szükséges! Egy kisméretű, minimalista, letisztult stílusú TV állvány, komód és polcrendszer bőven elég lehet ebbe a helyiségbe.

Itt is figyeljünk arra, hogy világos színeket használjunk és kerüljük a túlságosan élénk árnyalatokat, hiszen ezek is zsúfolttá tehetik a szobát!

Helix TV állvány Benito polc Dony kanapé

Reméljük hasznos tanácsokkal tudtunk szolgálni, hogy csodásan be tudd rendezni apró lakásodat! Ne feledd, hogy nálunk minden bútort megtalálsz otthonodba!