Facebook analytics

Áruhitel

Cofidis logó

Részletekben is fizethet áruhitellel

Az áruhitel igénylés alapfeltételei:

 • 18. év betöltése
 • Európai uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, min. nettó 65 000 Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán
Szükséges dokumentumok:
 • Személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél
 • Lakcímkártya
 • Adókártya
 • Jövedelemigazolás:

  500 000 Ft alatt:
  Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelem érkezik. (A bankszámla formátuma lehet: eredeti, fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
  Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

  500 000 Ft felett:
  Alkalmazott: Munkáltatói igazolás
  Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

Számlát kizárólag a hitelt felvevő személy számára állítunk ki!

AZ IGÉNYLÉS FOLYAMATA:

 1. Rendelje meg a kiválasztott terméket webáruházunkban.
  A fizetés módnál válassza a 'Cofidis Áruhitel'-t.
 2. Ügyfélszolgálatunk visszaigazolása után célszerű ha Ön hívja a 06 40 36 36 36 telefonszámon a Cofidis ügyfélszolgálatát (munkanapokon 8-20 óráig) vagy várhatja hívásukat hitel-előminősítés céljából a megrendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül. Felhívjuk figyelmét, hogy a Cofidis munkatársai rejtett számról fogják Önt hívni, azt mindenképpen vegye fel, mert az is az előminősítés része.
 3. Amennyiben az előzetes bírálat eredménye pozitív, KÉRHETI POSTAI ÚTON A SZERZŐDÉS MEGKÜLDÉSÉT (javasoljuk), illetve amennyiben szeretné gyorsítani az eljárást Ön is kinyomtathatja az e-mailben kapott szerződéscsomagot (nagy odafigyeléssel). Olvassa el figyelmesen a csomag elején található színes tájékoztatót és ez alapján készítse össze a szükséges mellékelendő dokumentumokat is.
 4. Ezt követi az Ön személyes beazonosítása és az ügyintéző előtt történő szerződés aláírás az alábbiak szerint:
 5. A Cofidis futárszolgálati partnerét hívhatja időpont egyeztetés miatt a 06 1 501 0306 telefonszámon (munkanapokon 9-18 óráig) - javasoljuk
  vagy várhatja, hogy a futárszolgálat elvileg 3 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
  Amennyiben a kapcsolatfelvétel nem történik meg 3 munkanapon belül kérjük jelezze felénk és írjon nekünk: info@megfizethetobutor.hu
 6. További 7 munkanap áll rendelkezésre hogy megtörténjen a találkozó a futárunkkal, aki elvégzi az Ön személyazonosságának ellenőrzését és elhozza Öntől a szerződéscsomagot a szükséges dokumentumokkal együtt.
  A szerződéscsomagot csak a futár hozhatja el, kérjük ne postázza azt , illetve kizárólag a futár jelenlétében írja alá és dátumozza azt.
 7. A szerződés aláírását követően néhány napon belül hívjuk és leegyeztetjük a vásárolt termék átvételének időpontját. Választhatja a személyes átvételt és a házhoz szállítást is.
Folyamatábra:
Folyamatábra futáros beazonosítás esetén

GYIK
A megrendeléstől számítva mikor vehetem kézhez a terméket?

A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik. Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben kapott szerződést két példányban kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes anyag alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?

Amennyiben kinyomtatta a szerződést és összekészítette a szükséges dokumentumokat várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a 061-501-0306-as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanapja van.

Milyen határidőket kell betartanom?

Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolatot futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse és a futárszolgálat számára átadja. Amennyiben a pozitív hitelminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét lezárjuk!

Technikai hiba esetén kihez fordulhatok?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolat menüpontban megtalálható számon

A Cofidis Webshop Hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A Cofidis ügyfélszolgálatán: 061-354-5000A hiteligénylők hitelképességét minden esetben a Cofidis Magyarországi Fióktelepe vizsgálja a hitelt igénylő által bemutatott dokumentumok alapján. Az értékesítő és alkalmazottai semmilyen formában nem tudnak, és nem tehetnek a Cofidis előzetes jóváhagyása nélkül hitelajánlatot, vagy tájékoztathatnak a hitelelfogadás valószínűségéről. A Cofidis fenntartja a jogot, hogy az előzetes bírálat eredményét (akár pozitív, akár negatív az igénylőre nézve), nem köteles megindokolni, sem a hitelt igénylő, sem az értékesítő felé. Természetesen, az értékesítő minden, a Cofidis engedélyével kiadható információt közöl a hitelt igénylővel.


Reprezentatív példa: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 29,99%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet: 45 693,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 2 741 568 Ft, Hitel teljes díja: 1 241 568 Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9. § (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A tájékoztatás nem teljes körű; a feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. A MUVI bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.